About Chiropractic


Hvad er en kiropraktor og hvad behandles der?

En kiropraktor er en autoriseret sundhedsperson, der beskæftiger sig med undersøgelse, diagnose, behandling og forebyggelse af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletalsystemet.

Vores primære arbejdsområde er behandling af lidelser i bevægeapparatet - led, muskler og knogler, herunder:
Nakke, ryg, lænd, bækken, skulder, albue, håndled, fingre, hofter, knæ, ankel, fødder og tær. Vi behandler kroppen som helhed, men fokuserer på, hvor problemerne kommer fra - det kunne være holdningsbaseret, graviditet, arbejdsrelateret, genetisk, traumatisk eller noget helt tredje.

Vi behandler patienter i alle aldre - se "mød os" for at læse mere om interesseområder.

Selve behandlingen er baseret på en forudgående grundig undersøgelse, med indhentning af nødvendige informationer andre steder fra. Kiropraktorens optagelse af sygehistorien og den kliniske undersøgelse, kan eventuelt suppleres med røntgenundersøgelse i klinikkens egen røntgenafdeling - med moderne digitaliseret udstyr. Klinikken har ligeledes eget avanceret udstyr og nødvendig ekspertise til en eventuel ultralydsscanning af muskel-, sene- og ledfunktioner. 

Vi står for korte, intensive og afsluttede behandlingsforløb med motivation af patienten til selv at "følge op" med en træningsindsats på et individuelt plan.